Cele Mai Bune Case pe Structura Metalica

Dacă sunteți de planificare pentru a avea un animal de companie, atunci cel mai probabil ideea de a avea un cockapoo drăgălaș te face să vrei să mergi la cel mai apropiat grup magazin de animale sau de salvare pentru a satisface în curând-a-fi membru al familiei. Dar, înainte de entuziasmul solicita să faci ceva, să ia timp în primul rând pentru a te evalua în calitate de proprietar de companie. Se reamintească că a avea un animal de companie este un angajament pe termen lung. Nu puteți aduce doar acasă un cockapoo apoi se întoarcă după o săptămână dacă ai observat că antrenamentul cockapoo nu este de a face bine. Odată ce v-ați asigurat că sunteți proprietarul capabil, atunci ar cam fi timpul să vă aducă acasă acea creatură cu blană.

800x600_1348914454_proiecte_case_parter_-_casa_farm-house_2

După petrecere de bun venit, cu siguranta ai știi ce e următoarea mișcare – training cockapoo. Când formare catelusul tau la olita corespunzător, trebuie să înțelegeți că puii tineri au intestinului și controlul urinar preferată. Ei nu pot deține până la aproximativ zece la 12 săptămâni de vârstă este nevoie de astfel de supraveghere permanentă pentru a împiedica animalele de companie de la alinarea în locuri interzise cât mai mult posibil. În această perioadă, va trebui să-l aducă la olita nu mai puțin de cinci ori pe zi. Pentru a preveni accident în interiorul casei, ia-l de dupa trezire dimineata, dupa ce au baut sau de a mânca, după exercițiu, joacă și alte activități, atunci când nervos sau emoționat și înainte de a merge la culcare. În cazul în care catelul tau nu poate elimina imediat dupa ce este scos, cel mai bun lucru de făcut este să așteptăm aproximativ zece minute, până face el. Da imediat recompensa. În cazul în care nu este cazul, să-l aducă înapoi înăuntru și așteptați timp de câteva minute, dar stai cu ochii pe el pentru că pot să prezinte semne pentru a transmite că el trebuie să facă treaba. Aceste semne includ sniffing podea, de mers pe jos în jurul valorii în cercuri sau dintr-o dată pe punctul de vedere. -L aducă imediat la fața locului desemnat atunci când vezi oricare dintre aceste semne. Dă recompensă imediat după ce a eliminat să-l facă să înțeleagă că el a făcut un lucru bun – care este de a elimina la acel punct specificat.

Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra: http://www.casemexi.ro/vanzari-case/structura-metalica-usoara.html

Când vezi un bazin de urină sau o gramada de caca interiorul casei, aceasta nu este o idee bună pentru a pedepsi cockapoo pentru ea, mai ales în cazul în care fapta a fost făcut de ore înainte de ao descoperi. El nu va înțelege de ce se-l certa. În schimb, ignora doar câinele și curățați mizeria bine să-l împiedice de la a face treaba în exact același loc. Pentru a corecta comportamentul său, prinde-l în actul dar în loc de a da pedepse, face un zgomot, în scopul de a îi distragă atenția. Du-l la loc desemnat, la o dată și lasă-l să termine acolo. Da recompense dacă o face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *