Cele Mai Cautate Ceasuri de Dama

 

Înaltă calitate ceasuri dama de obicei costa o cantitate mare de bani, şi este puţin probabil, cu excepţia cazului în ceasuri dama proprietar este putred bogat şi la fel de neglijent cu averea, că un ceasuri dama scump va fi aruncat deoparte după câţiva ani. Cea mai mare calitate ceasuri dama de mână, la Rolexes a Bvlgaris, probabil va fi preţuită pentru o generaţie sau mai mult. Chiar şi cea mai înaltă calitate ceasuri dama, cu toate acestea, necesită regulate de service, care poate însemna o schimbare baterie simpla sau ceva mai ample, cum ar fi schimbarea garnituri de cauciuc pe un ceasuri dama rezistent la apa. Cum ar trebui să urmăriţi un fancy proprietarul merge despre a găsi un centru de servicii bune, şi ce fel de servire ar putea fi necesare?

În primul rând, înainte de a lua al tău ceasuri dama preţioase, care costa gobs de bani, în pentru service-ul la un centru de service locală, verificaţi Manualul proprietarului. Unii uita-te la companii de servicii propriile produse, în timp ce alţii contract cu centre de servicii pentru a face reparaţii. Aceste centre de service autorizat va avea părţi necesare pentru a repara ceasul imediat disponibile, acestea vor fi foarte familiarizat cu brand-ul şi procedurile pentru service it, şi ei vor fi reglementate de ceasornicari într-o anumită măsură. A lua al tău ceasuri dama la un centru de service neautorizate ar putea duce la lungi sau, chiar mai rău, reparaţii de calitate inferioara, care va afecta integritatea ta bijuterie de familie.

ceasuri-22

Când scumpe ceasuri dama trebuie trimisă pentru reparaţii? Prima dată şi în rând, verificaţi Manualul proprietarului pentru producător ceasuri dama recomanda programul de service. Mecanice ceasuri dama de obicei trebuie să fie deservite de mai multe ori, ceea ce înseamnă o dată fiecare doi ani. În caz contrar, acestea pot pierde lor acurateţea sau rezistența la apă. Cuart analogice ceasuri dama necesita service mai puţin decât ceasuri dama mecanice. Unele de bază trebuie să se facă fiecare doi ani de service însoţire baterie modificări, dar ei nu va nevoie de un service complet pentru şase până la zece ani. Un complet digital cuarţ ceasuri dama nu are nevoie de fapt orice service-ul cu excepţia pentru o schimbare de baterii.

În timp ce timp şi continuă investiţiile necesare pentru a păstra un ceasuri dama de înaltă calitate în vârful forma de top este mai mult unul s-ar putea aştepta, scumpe ceasuri dama au recurs de netăgăduit. Pentru aventurieri bogaţi, ceasuri dama Breitling urgenţă $3.500 Trimite un semnal de SOS o căutare şi staţia de salvare în apropiere şi va conduce la o operaţiune de căutare şi salvare de aeronave pentru a vă găsi. Dacă sunteţi o moştenitoare elegant, care este puţin probabil să se solicite salvarea, aţi putea fi interesat în $65000 Patek Philippe dress ceasuri dama cu 264 mâna set, diamante de bagheta de înaltă calitate. În timp ce majoritatea dintre noi pot decât să viseze de a detine astfel de ceasuri dama, este important pentru cele câteva norocos care detin ceasuri dama de înaltă calitate pentru a menţine posesiunile lor în cea mai bună formă posibilă pentru a păstra pentru generaţiile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *