Cele Mai Ieftine Proiecte de Case

Tocmai te întrebi: “Cum pot să vând casa mea de repede?” dar sunteți confuz cu privire la modul de a merge mai departe în piețele dure cum ar fi Brooklyn, NY sau California? Dacă este așa, ține de lectură. În acest articol, am de gând să vă dau câteva răspunsuri cu argumente pro și contra. Când ați terminat de citit, veți avea o înțelegere mai bine cum să procedeze să-și vândă proiecte de case ieftine folosind cea mai bună metodă pentru situatia dumneavoastra.

I Can Vanzare casa mea Eu însumi

Poate te intrebi: “Este cel mai mare timp pentru a vinde casa mea? Și dacă este așa, ar trebui să o fac eu?” Dacă te duci în această decizie cu așteptările corecte de cât de mult timp si energie este implicată, atunci este foarte probabil. Veți dori să obțineți o evaluare curent, poate chiar două, pentru a determina o evaluare bună de cât de mult proiecte de case ieftine este în valoare de. Pentru a obține numărul cel mai precis, cel mai bine este de a atinge o evaluare în același an vă sunt de vânzare, dar cu siguranta după 2008, având în vedere prăbușirii pieței. Apoi, asigurați-vă că faceți publicitate cu “de vânzare” semne în fereastra si anunturi gratuite pe Craigslist și Trulia.com. Apoi, va trebui să se califice părților interesate dvs. pentru finanțare, asigurați-vă că proprietatea are un aspect spectacol pus la punct, și fă-te la dispoziția de a le vedea. În încercarea de a vinde proiecte de case ieftine de unul singur, ai putea ține potențial de plăti mii de dolari în taxe de agent imobiliar, dar luați, de asemenea, riscul de a petrece mai mult timp și energie decât este posibil să fi intenționat.

constructie-casa-14

Ați putea să-și vândă casa mea?

Dacă nu aveți timp pentru a încerca și să vândă casa le ai putea găsi un agent imobiliar de renume în cartierul dumneavoastră să-l lista cu. Agenții imobiliari Full-time va lucra la vânzare proprietatea dumneavoastră full-time. Acest lucru ar putea suna redundant, dar … Și ei au acces la resurse de marketing vaste și contacte pentru a permite cumpărătorilor știu proiecte de case ieftine este de vanzare. Și va încerca să te dolar de top, deoarece este în interesul superior al acestora, în conformitate cu taxa lor. În schimb, acest lucru poate fi un dezavantaj de a utiliza un agent imobiliar ca taxa de obicei, se corelează ca un procent din vânzarea pe care le, vânzătorul, de obicei, plătește. Și să fie conștienți că, dacă lista cu un agent imobiliar, vă sunt blocate într-un contract pentru o anumită perioadă de timp pentru a le permite să comercializeze proprietatea dumneavoastră. Și, în fine, s-ar putea găsi că intervalul de timp pentru a închide durează mai mult decât era de așteptat, ca agenții imobiliari autorizați au obligația de a tradiționale bulevardele procesului de vânzare. și anume: obținerea finanțării bancare pentru cumpărător.

Vreau sa vand casa mea Fast

Un investitor imobiliar este cel mai bun pariu dacă aveți nevoie să-și vândă casa rapid și aproape în câteva zile. Găsirea unul este foarte ușor. Uita-te pentru “Cumparam case” și “Cash pentru casa dumneavoastră” anunțuri Craigslist sau orice semn ziar sau panou. Dar înțeleg că un investitor cumpără proprietăți la un reduceri pentru a vinde pentru profit mai târziu, așa că nu vă așteptați să solicite valoarea justă de piață pentru proprietatea dumneavoastra. Dar de vânzare către un investitor imobiliar va fi opțiunea dumneavoastră cel mai rapid pentru a scăpa de proprietatea dumneavoastra. Investitorilor seriosi au acces la fonduri private pentru a plăti în numerar pentru proprietatea dumneavoastra si inchideti extrem de rapid. Chiar și în prețuri umflate piete, cum ar fi Brooklyn, NY, investitorii sunt dispuși să cumpere proprietăți de numerar greu. Un condimentată investitor imobiliar vă poate ajuta să găsești răspunsul la enigma dvs. specifice. Ei au flexibilitatea de a efectua plățile, deconteze plăți din trecut, sau să plătească toți banii în față. Investitorii uita-te pentru a potențialului de proprietate după ce totul este fix, deci probleme structurale, termite, mucegai, și alte reparații capitale nu le sperie. Si din moment ce un investitor face profit sau prin fluxul de numerar de proprietate sau de revânzare, fără taxe sunt suportate vreodată de către vânzător de investitor.

În încheiere, am să vă încurajez să exploreze fiecare opțiune de mai sus în raport cu starea dumneavoastră. Și dacă are sens să vă pentru a lucra cu un investitor, aș fi bucuros să vă ajute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *