Unde Gasim Mobilier pentru Dormitorul Nostru Ieftina?

O sala de mese, indiferent cât de mari sau mici trebuie să fie umplut cu modele mobila dormitor frumos. Mobilierului pot consta dintr-o masă, scaune, china cabinet, partea placi care, atunci când frumos decorat, mai ales în timpul ocazii, va face sala mese conversaţia de zi.  Găsirea unui set de sala de mese ieftine necesită un pic de sleuthing pentru a obţine cel mai bun pret pe mese, scaune, şi alte accesorii.  Ai optiunea de a cumpara mobila atât noi şi folosite, şi există strategii care vă va ajuta să economisi cel mai cu ambele opţiuni.

În funcţie de ceea ce cauţi, puteţi obţine nimic din plastic scaune şi mese la mese mai elegant, din lemn sau sticlă, care va face ta sala de mese stau. Multe dintre mai populară sală de mese scaune si mese va avea modele de lux şi culori pentru masă şi scaune.

Sufragerie seturi de vin în seturi de 3 sau 4 bucati. Aceasta ar include masa si scaune, o masa tip bufet poate sau partea de bord sau china cabinet – multe din aceasta realizate din diferite tipuri de lemn cum ar fi stejar, artar, nuc, cires si mahon.  Pădure va oferi o privire mai tradiţionale sau clasice pentru cameră, întrucât sticlă sau piatră va arata mult mai modernă și contemporană.

mobilier-dormitor-39

Tabelele de sala de mese: Dimensiune şi stil

Sala de mese de măsurare este o modalitate buna de a vedea doar acasă de mult spaţiu aveţi pentru a lucra cu. Acest lucru vă va spune dacă tabelul doriţi vă va oferi suficient spaţiu pentru plimbare în jurul mesei şi oferi oaspetilor poziţiile cel mai confortabil sa stea in. Ei nu doresc să stai prea aproape la fiecare alte sau excursie peste fiecare alte scaune. Vrei apoi pentru a măsura masa ta care doriţi să obţineţi şi asiguraţi-vă că se va potrivi ca tu vrei sa în sala de mese. Va depinde de dimensiunea de masa ta pe cât de mulţi oameni pe care doriţi să se aşeze la un timp. În timp ce acest lucru poate părea o prostie, vă puteţi imagina jena de a cumpara un brand nou set de modele mobila dormitor sufragerie, invita-ti prietenii, doar pentru a nu fi capabil să le potrivi toate în jurul mesei. Unele tabele au frunze, care pot fi adăugate la tabel pentru a face mai mare dacă trebuie să fie.

Stilul va fi ce ai alege pentru a face masa ta sta în camera de mese. Modele poate fi din gravuri pe scaune la modul picioare pentru mese sunt făcute. Dacă picioarele au un pic de un episod acut la ele, acestea ar putea fi considerate elegante. În cazul în care picioarele sunt mai drept, şi nu de curbe, că ar putea însemna sunt mai mult pentru o utilizare de zi cu zi şi nu la fel de elegant.  De asemenea, sunt mai susceptibile de a găsi elabora în modele de masă de lemn, precum şi mai mari modele de masă; Tabele contemporane mai noi tind să aibă plainer picioare şi o simt mai minimalist.

Având grijă de masă de sufragerie

Mese din sticla va primi amprentelor şi scamelor de alte pe ele. Un bun de curăţare cu sticlă mai curat sau apă şi săpun va face smecheria. Care acoperă masă cu o fata de masa va ajuta să păstreze curăţenia în jos la un nivel minim. Mese din lemn pot fi curatate cu unele poloneză de modele mobila dormitor apoi loc o cârpă de masă peste masa pentru a proteja de la zgarieturi si pete.  Ori de câte ori mananci, asiguraţi-vă că pentru a utiliza loc mats şi roller-coastere, nimic nu strică o masă de lemn frumos ca inele de apă.  Chiar daca masa este de sticlă sau piatră, protejând-o în acest fel va face mai uşor de curăţare, şi se va arata mult mai frumos (şi mai mult timp!)

Preturi Set nou sala de mese

Stabilirea prețului unui set sufragerie va determina ce se întâmplă cu setul. Dimensiunea tabelului şi cât de multe va găzdui va fi un factor care determina factorul de stabilire a preţurilor. Mai multe scaune, masa de mai mare şi cel mai scump va fi. Materialele sunt un alt factor. Aceasta va depinde de tipul de lemn care este facut din, ca anumite tipuri de pădure sunt mai scumpe decât altele. Acesta va depinde dacă aveţi pentru a pune masa împreună sau dacă este vorba deja asamblate. Dacă te duci cu pre-asamblate bucăţi, poate costa un pic mai mult şi este posibil să aveţi o aşteptare pentru a fi expediate la tine, care este un alt factor de cost să ia în considerare.  Pe Amazon, un frumos, tradiţionale în căutarea 5 piese sufragerie tabel set făcut de black metal şi stejar masă vinde pentru 180 dolari.  La celălalt capăt al spectrului de preţ, ItalyByWeb vinde o mână făcut italiană rotund sufragerie tabel de dimensiuni similare pentru $2999.99.  O masă de sufragerie remarcabil superb set cu brodate de locuri pe scaune, aceasta marchează marginea superioară de preţuri excepţia cazului în care te duci pentru materiale foarte scumpe sau exotice.

Decorare camera de mese cu modele mobila dormitor si accesorii

În cele din urmă aţi ales mobila sufragerie. Noţiuni de bază de masă şi scaune în loc este partea usoara. Acum este momentul să plaseze alte modele mobila dormitor în sala de mese. Dacă aveţi un perete gol în sala de mese, puteţi adăuga un bufet sau comoda. La colţul mesei, de asemenea, puteţi decora cu o instalaţie pentru a face sala de mese se simt plăcute şi confortabile.  Puteţi avea chiar şi cameră pentru a afişa un cabinet china şi manifestare off tău china frumos.Un lazy susan este un accesoriu pentru a lua în considerare adăugarea la setul de modele mobila dormitor de sufragerie.  Cu anumite achiziţii, veţi avea opţiunea de a avea aceasta a inclus, şi se poate face un plus frumos.  Un alt accesoriu vă poate lua în considerare este o oglindă centrală – o oglindă mici, plasate în mijlocul mesei.

Acum, că aţi terminat de sala de mese, este timpul să apel toţi prietenii şi familia şi să arate noua camera. Toate acestea stand cu uimire ca arata la minunat nou addition la spre casă şi ei pot cere chiar vă pentru idei pentru casele lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *